Brooks PSG Trøjer MerriJj

Brooks PSG Trøjer MerriJj

32-minutters pressekonference før lørdagens billig fodboldtrøjer møde med andenpladsen
Guardiolas forslag om, at hype over hans ankomst var 'overdreven' kan være korrekt, men det er diskutabelt, om hans beskedenhed er ægte billige fodboldtrøjer eller blot en afbøjningstaktik designet til at fortælle sine inkvisitorer, at de ikke ved så meget som han gør, og at han vil sejre i sidste ende.
Han giver ikke et spørgsmål, selvom nogle af hans svar går ud af emnet, men en ting er sikker på Guardiolas 32-minutters pressekonference før lørdagens møde med andenpladsen Tottenham på Etihad Stadium: Den tidligere Barcelona og Bayern München træner vil ikke ændre sine måder.
Desværre for Guardiola kan en mand med et så stellar CV ikke bestemme, hvornår han skal beskrives som stor, og når han skal have tid til at bevise det. City hyrede den 46-årige, fordi han har været en serielevinder, men også fordi han introducerede en stil på spil i Barcelona, ​​der har vist sig at Chelsea Trøjer være ødelæggende succesfulde i det sidste årti.
Mens Bravo, den fejlbehæftede målmand, der er blevet emnet for mange af de spørgsmål, Guardiola står overfor, fortsætter med at virke ud af hans dybde i Citys mål, overholder manager i det mindste sin opgavehoved på.
Hans udfordring synes at være at sænke forventningerne og fjerne auraen af ​​uovervindelighed, som han foreslår, er blevet uretfærdigt bevilget ham som et resultat af hans præstationer i Spanien og Tyskland.
#DaveUther billiga fotbollströjor AlberthaM
Maximilia billiga fotbollströjor OdessaPas
FloraQcwn billige fodboldtrøjer BrainEze
DannGalwa fotbollströjor barn ChunMicha
JeremyIvo billiga fotbollströjor NEHDonald
SilviaGat fotbollströjor EulaRoofm